Luchtmachtdagen 2014

Aanstaand weekend wordt er op vliegbasis Gilze-Rijen het evenement Luchtmachtdagen gehouden.

Om het verkeer goed af te wikkelen tijdens de Luchtmachtdagen geldt er op diverse plekken rondom de vliegbasis een verbod om stil te staan op vrijdag 20 juni en zaterdag 21 juni. Daarbij is ook een wegsleepregeling van kracht.

Autoschade Herstel Kemmeren Rijen, gewoon bereikbaar

In het kader van de Luchtmachtdagen ‘Operatie Luchtsteun’, zijn verkeersmaatregelen genomen die moeten leiden tot verkeersveiligheid en bereikbaarheid van de dorpskernen en het evenemententerrein op vliegbasis Gilze-Rijen.

Alle locaties binnen de gemeente Gilze en Rijen blijven bereikbaar tijdens de Luchtmachtdagen, ook Autoschade Herstel Kemmeren Rijen is dus gewoon bereikbaar. Wel kan het zijn dat u wat langer onderweg bent dan normaal. Wanneer u de aanwijzingen op de verkeersborden en van de verkeersregelaars opvolgt, komt u altijd op uw plaats van bestemming terecht. Hier kunt u een reisadvies downloaden hoe u het beste kunt reizen op deze dagen.

Verkeersinformatie

Voor verkeersinformatie kunt u tijdens de Luchtmachtdagen naar Omroep Brabant Radio (FM 91.9) luisteren. Volg ook via social media voor de laatste informatie:

Chinook