Caravan en Camper

Veel caravan, camper en vouwwagen bezitters gaan ervan uit dat onderhoud niet zo erg nodig is, omdat men maar eens in de zoveel tijd gebruik maakt van de caravan of camper. Dit kan leiden tot onnodig hoge reparatiekosten en onnodige bekorting van de levensduur. Verdroogde banden, slecht functionerende remmen, versleten schokdempers en wiellagers, dit alles kan het voortijdige einde betekenen, niet alleen van uw welverdiende vakantie, maar ook van uw kostbare bezit.

FOCWA bedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening. Zij zijn uitgerust met alle moderne apparatuur voor het opsporen en herstel van technische mankementen. Remmen, de trekinrichting, het onderstel, de bedrading, de gasleidingen, de afvoer, alles wat u maar kunt bedenken wordt kritisch gecontroleerd op werking en veiligheid. Dit is vooral ook belangrijk voor uw verzekeringsmaatschappij. Het is zelfs zo dat een aantal verzekeraars u tegenwoordig via de verzekeringspolis verplichten uw caravan of camper in technisch goede staat te houden en dit via een inspectierapport aan te tonen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Onderhoud
  • Schadeherstel verzekering/particulier
  • Aanpassingen/inbouw

Voorbeeld profiel repair:
caravan en camper herstel

Een dergelijke schade is middels de profiel reparatie techniek eenvoudig te repareren, waardoor vaak het plaatwerk niet vervangen hoeft te worden, dit voorkomt onnodig dure reparaties.