Bedrijfsauto

Schade aan de bedrijfsauto binnen een wagenpark is altijd vervelend voor uw bedrijf en de medewerkers. Het kost tijd en geld, maar u wilt dat de wagens toch netjes zijn, ze zijn ten slotte het visitekaartje van u bedrijf.

Autoschade Herstel Kemmeren Rijen verzorgt al jaren schadereparaties aan veel wagenparken van het midden en kleinbedrijf. Denk hier aan onder andere : rijscholen, transportbedrijven, taxicentrales etc.

Omdat wij u het Totaal pakket kunnen bieden is u bedrijfsauto weer snel op weg.

Gratis Vervangende Bedrijfswagen

Bij reparatie kunt u kosteloos gebruik maken van een vervangende bedrijfsauto, zodat u medewerkers ook tijdens reparatie hun werkzaamheden kunnen verrichten.

Wij werken samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland en nemen de complete schade afhandeling voor u uit handen. Waar u verzekering ook is ondergebracht, wij zorgen voor een snelle en correcte afhandeling.

Tevens kunt u als bedrijf gebruik maken van onze Transportservice. Wij halen de auto bij u op en nemen eventueel gewenst vervangend vervoer direct voor u mee.

Naast de vakkundige reparatie door goed opgeleide vakmensen en speciale technieken, kunnen we ook uw bedrijfsbelettering verzorgen,  dit voorkomt vervolg afspraken na reparatie.