Bekleding / Dashboard Reparatie

Bekledingreparatie

U kent het wel, u bent aan het roken in de auto en het vonkje valt op uw stoel waardoor er een brandgaatje ontstaat. Zonde!

Geen probleem, bij Autoschade Herstel Kemmeren Breda kunnen we dit voor u weer helemaal in orde maken.

Bekledingreparatie is een reparatiemethode die ontwikkeld is om op een snelle en goedkope manier kleine beschadigingen en brandgaatjes in velours bekleding te repareren.

De grondstof van velours bekleding kan kantoen, wol, mohair of synthetisch zijn.

Het vervangen van uw bekleding is een kostbare aangelegenheid. Door het kiezen van deze reparatiemethode kunt u kosten besparen en ziet uw bekleding er na reparatie weer keurig uit. De gerepareerde plek is nagenoeg onzichtbaar.

Dashboardreparatie

Het kan zijn dat uw dashboard beschadigd is door inbraak of een bevestiging van uw carkit. Het vervangen van het dashboard is duur en vaak niet nodig, wij kunnen deze beschadigingen of gaatjes doormiddel van deze reparatiemethode weer helemaal in orde maken en daarmee bespaart u vaak tot 70% t.o.v. vervanging!

Na het repareren van de beschadiging wordt de op kleur gemaakt verf op de beschadiging gespoten. Hierna is de beschadiging onzichtbaar en ziet uw dashboard er weer keurig uit!

Deze reparatiemethode kan toegepast worden op alle kunststof dashboarden.

Voor meer informatie over bovengenoemde reparatiemethodes kunt u contact opnemen met onze adviseur.