Duurzaam repareren

Autoschade Herstel Kemmeren Breda is gecertificeerd door de Stichting Duurzaam Repareren en daar zijn wij trots op!
Zo veroorzaakt bijvoorbeeld een gemiddelde schadereparatie maar liefst 75kg aan CO2 uitstoot. Alleen al met de schadereparaties in Nederland zijn hiermee ieder jaar al 75,000,000 bomen gemoeid. Wij hebben daarom alle mogelijke kwalitatieve en organisatorische maatregelen genomen om het milieu te ontzien Dit gebeurt o.a. door andere werkmethodes, het gebruik van biologisch afbreekbare producten en het leveren van milieuvriendelijke onderdelen.

Duurzame producten en onderdelen

Het keurmerk van de Stichting Duurzaam Repareren garandeert een milieuvriendelijke manier van werken met duurzame producten en onderdelen. Praktische voorbeelden zijn oliën en smeermiddelen die biologisch afbreekbaar zijn en onderdelen als duurzame banden. Ook de recycling van uw oude onderdelen speelt een belangrijke rol.

Mobiliteit met oog voor de toekomst

Onze samenleving kan niet meer zonder de moderne mobiliteit. Maar de zorg voor onze samenleving en haar toekomst gaat ons allen aan. Profile Tyrecenter Van Hugten heeft er voor gekozen u het meest vriendelijke onderhoud, reparatie of schadeherstel aan te kunnen bieden.

Voor meer informatie over de Stichting Duurzaam Repareren, bezoek www.duurzaamrepareren.nl.