Banden

Nieuwe autobanden?

Is uw auto toe aan nieuwe banden? Dan moet u toch echt bij Autoschade Herstel Kemmeren Breda zijn. Dankzij onze centrale inkoop profiteert u van de laatste prijs voor uw banden.

Autoschade Herstel Kemmeren Breda monteert uitsluitend kwaliteitsbanden met E-keurmerk. Alle bekende merken en gangbare typen zijn direct uit voorraad (of 1 tot 3 werkdagen) leverbaar, zoals Michelin, Pirelli, Continental en Bridgestone.

Balanceren, voor een betere wegligging.

Voor het balanceren van uw auto bent u bij Autoschade Herstel Kemmeren Breda aan het juiste adres. Uitgebalanceerde wielen zorgen naast gelijkmatige slijtage ook voor een betere wegligging van uw auto.
Juiste balancering voorkomt het trillen van uw stuur bij bepaalde snelheden. Bij montage van nieuwe autobanden is het balanceren van uw banden onmisbaar. Kom naar Autoschade Herstel Kemmeren Breda en bespaar kosten op auto onderhoud.

 

Autobanden zijn van levensbelang!

De autobanden onder uw auto zijn het enige contact tussen uw voertuig en het wegdek. Ze zorgen onder andere voor grip, optimaal remvermogen en een goede wegligging.

Omdat er een groot aanbod is aan autobanden kunt u het beste contact opnemen met ons bedrijf. Wij zullen u dan adviseren welke band het beste bij uw auto en uw portemonnee past.

Aarzel niet! Bel 076-5147319, onze medewerkers staan u graag te woord.

 

Tip: Check regelmatig uw bandenspanning, voor minder slijtage…en minder brandstof, dus zuiniger rijden.