Parkeerschade

Bij Autoschade Herstel Kemmeren Rijen weten we dat uw autoschade niet altijd uw eigen schuld hoeft te zijn. Na een middagje shoppen kunt u bij terugkomst op de parkeerplaats geconfronteerd worden met een onaangename deuk of kras op uw auto. In het beste geval treft u een briefje onder uw ruitenwisser met daarin de contactgegevens van de dader, maar dit is helaas niet altijd het geval.

Waarborgfonds Motorverkeer

Toch kan het zijn dat u de schade graag gerepareerd wil hebben, deze kosten hoeft u, ook als u niet all-risk verzekerd bent niet altijd voor eigen rekening te nemen. Het is namelijk mogelijk om schade veroorzaakt door een onbekende dader te verhalen op het ‘Waarborgfonds Motorverkeer’, om hiervoor in aanmerking te komen dient één van de vijf basisvoorwaarden van toepassing te zijn:

1Schade Zonder Dader - Waarborgfonds Motorverkeer - Autoschade Kemmeren. De dader is doorgereden en u kunt zijn identiteit niet achterhalen.
2. Het motorvoertuig dat de schade heeft veroorzaakt is onverzekerd.
3. Het motorvoertuig dat de schade heeft veroorzaakt, was gestolen en de bestuurder wist dat (als uw auto, motor, bromfiets, etc. gestolen is en daarmee is aan anderen schade toegebracht, vergoeden wij de schade aan uw eigen voertuig niet).
4. Het motorvoertuig dat de schade heeft veroorzaakt was wél verzekerd, maar de verzekeraar is failliet.
5. De veroorzaker is niet verzekerd omdat hij daar principiële bezwaren tegen heeft én u kunt de schade niet of slechts gedeeltelijk met hem regelen.

Mocht u twijfelen of u hiervoor in aanmerking komt, of wilt u informeren wat reparatie van uw parkeerschade zal kosten, kom dan bij ons langs, of neem contact met ons op via 0161-223594 of het contactformulier.