Leden Nederlandse Ski Vereniging krijgen hoge korting op de banden van Continental, Vredestein, SummerStar, Nokian, Ovation

Bij Autoservice Kemmeren kunt u altijd terecht voor het beste bandenadvies. Van budgetbanden tot premium merken. Wij hebben alles in huis. Daarnaast hebben wij bij Autoservice Kemmeren een uitstekend huismerk. De Autoservice Kemmeren Summerstar 2. Deze band kwam uitstekend uit de zomerbandentest van Autoweek, namelijk plek 6. Daarmee meerdere premium merken achter zich houdend. Bekijk hier de zomerbandentest van Autoweek. 

Leden van de Nederlandse Ski Vereniging krijgen afhankelijk van het merk en type minimaal 30% korting op de volgende merken!

  • Continental
  • Vredestein
  • SummerStar
  • Nokian
  • Ovation

Klik hier, voor de actievoorwaarden.

Je kunt bij Autoservice Kemmeren ook terecht voor auto gerelateerde service. Denk hierbij aan remmen, schokdempers, kleine beurt, grote beurt , uitlaten en dergelijke. Ook hiervoor gebruiken wij altijd de beste onderdelen en hebben wij medewerkers met de vereiste kennis.

Elke medewerker van Autoservice Kemmeren staat ervoor dat je na afloop voor de volle 100% tevreden bent. U wordt snel en vriendelijke geholpen en uw auto wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld. Wij inspecteren, samen met u, vooraf de auto en u ontvangt een heldere en complete offerte. Bij extra werkzaamheden en/of kosten en onverwachte vertraging word u direct op de hoogte gebracht. Na afloop worden de werkzaamheden met u doorgenomen en gecontroleerd.

Kom voor het beste advies dus altijd naar Autoservice Kemmeren!
Bron: http://Wintersport.nl