Welkom bij Autoservice Kemmeren, uw Bandenspecialist

Met meer dan 2.400 bandenservice vestigingen in Europa kopen wij groot in en bent u de eerste die daarvan profiteert. Bij Autoservice Kemmeren bent u al snel 30% voordeliger uit dan elders! Bovendien bent u verzekerd van professionele montage door echt ervaren bandenspecialisten. Gewoon zoals het hoort! Autoservice Kemmeren heeft alle topmerken voor u in huis waardoor we u direct kunnen helpen.

Belang autobanden onderschat

De banden onder uw auto vormen het enige contact tussen uw auto en het wegdek. Banden worden vaak pas vervangen wanneer dit tijdens de APK noodzakelijk wordt geacht. Het is echter aan te raden met meer zorg naar uw banden te kijken en deze wellicht eerder te vervangen. Uw banden worden doorgaans geleverd met circa 8mm profiel, het wettelijk minimum bedraagt 1,6mm, maar door de ANWB en de overheid wordt geadviseerd bij 2mm tot 2,5mm profieldiepte tot vervanging van uw banden over te gaan.

Ook bij onderstaande invloeden en indicatoren kan het verstandig zijn tot vervanging van uw autobanden over te gaan:

  • Lekke autoband
  • Slijtage
  • Tekenen van veroudering
  • Beschadiging
  • Abnormale slijtage
  • Als ze niet geschikt zijn voor uw voertuig

Altijd een eerlijk advies en de beste bandendeal

“Doordat wij onderdeel zijn van één van de grootste onafhankelijke ketens in Europa, kunnen wij banden van alle bekende A-merken tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Zomer- en winterbanden, voor elk type auto. Oh ja, en wij leveren ook eigenmerk banden, de Summerstar en Winterstar. Innovatieve banden die door een zeer bekend A-merk worden geproduceerd. Kwalitatief hoogwaardige banden die voldoen aan alle eisen, maar dan ook nog eens zeer concurrerend geprijsd zijn. Onze Summerstar Sport 2 heeft onlangs nog hoge ogen gegooid in de Zomerbandentest van AutoBild en AutoWeek. Op die manier kun je er als klant zeker van zijn dat je dus altijd de beste bandendeal hebt.

Wij zijn voor de volle 100% merkonafhankelijk

Dit vinden wij erg belangrijk want hierdoor bent u, als klant, gegarandeerd van een eerlijke bandendeal.Vanzelfsprekend hebben wij in de nieuwe vestiging de modernste apparatuur staan, zodat wij een perfecte montage, inclusief balanceren en uitlijnen kunnen garanderen. Daarom geven wij iedere klant een 100% tevredenheidsgarantie, dus blijkt dat er iets niet goed is dan herstellen wij dat direct! Wij bieden met Autoservice Kemmeren feitelijk dezelfde gerenommeerde service en kwaliteit zoals onze bestaande klanten al van ons gewend zijn.

Centraal gelegen

Onze ligging tussen 2 grote kernen in is ideaal. Onze vestiging aan de Rijksweg te Rijen is eenvoudig te bereiken waardoor u ook vanuit Tilburg (Reeshof) en omgeving (Rijen, Gilze, Dongen, Goirle, Riel, Alphen, Chaam, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Oosterhout) snel bij ons terecht kunt.

Maandelijks scherpe aanbiedingen

Autoservice Kemmeren heeft regelmatig scherpe aanbiedingen die u op deze pagina vindt. Heeft u andere vragen of opmerkingen, dan kunt altijd even bellen, mailen of ons bezoeken.